Voorstelling: Lastige Ouders

Heb je ‘Lastige ouders’ nog niet gezien? De videoregistratie van de voorstelling is vanaf nu gratis te bekijken via https://vimeo.com/820461461.

De voorstelling Lastige Ouders van Eigen Werk Theaterteam vertelt het verhaal van een moeder en een vader. Zij zijn ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven.

Actrice Marike van Weelden is als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schrijft en speelde zij samen met theatermaker Pieter Tiddens deze productie waarin ze laten zien hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kan zijn.

De voorstelling was te zien in theaters, op scholen en op locatie.

Deze registratie met een groep bekijken? Neem dan contact op met theaterbureau Kracht van Beleving via 06-43142760 of jolanda@krachtvanbeleving.nl.