Leefstijl poli plus op de Veinedagen, 11 en 12 november in Gorinchem

Leefstijl poli plus is op 11 en 12 november aanwezig op de VeineDAGEN in Gorinchem, de ‘prikkelende beurs voor ouders en professionals in de zorg’. We hebben heel veel zin om onze 360° screeningsmethodiek voor kinderen en jongeren toe te lichten. Alle aspecten van het leven worden betrokken vanuit de invalshoeken: medisch, paramedisch, leefstijl en leefwereld.

Er zijn veel experts aanwezig en aanspreekbaar op deze beurs en onze eigen Mia Nijland geeft zowel op vrijdag als op zaterdag een lezing waarin de vraag ‘hoe verder?’ centraal staat.

Bezoek onze stand en ontdek wat Leefstijl poli plus voor jou kan betekenen, neem een informatiebrochure mee, of maak vrijblijvend een afspraak voor specifieke informatie (kan ook met het formulier op deze pagina). Kinderen kunnen meedoen aan het leuke Leefstijl poli plus beursspel. En heb je een mooie slogan voor ons dan maak je kans op een leuke prijs!

Samen met ruim 100 inspirerende exposanten en tientallen andere sprekers is de VeineDAGEN de plek om informatie en inspiratie te shoppen om de begeleiding van kinderen met een beperking te verbeteren. Voor ouders en voor zorgprofessionals dus. Heb je nog geen gratis entreekaart? www.veinedagen.nl