De Veinedagen: een plus voor de Leefstijl poli plus

Onze nieuwe organisatie, de Leefstijl poli plus presenteren op een beurs, hoe gaan we dat aanpakken?

De Veinedagen in Gorinchem, 11 en 12 november jl. boden daar een mooi podium voor. Plannen werden gesmeed, ideeën geopperd, materialen werden besteld. Kortom goed voorbereid naar Gorinchem, goed voorbereid de beurs op! En op de beurs bleek maar weer eens, het loopt zoals het loopt. Zo waren een aantal materialen niet tijdig binnengekomen, de plannen en ideeën hoe mooi ook kregen een ander vervolg. De ontmoeting, de nieuwsgierigheid van de bezoekers die ons veelal bewust opzochten was er namelijk wel!

Er ontstonden bij de Leefstijl poli plus stand mooie, boeiende, interessante gesprekken. Ontmoetingen, gesprekken die ons een goed gevoel gaven. Ontmoetingen, gesprekken, netwerken, naamsbekendheid krijgen, visie en missie delen. En dan ontdekken dat er behoefte is aan de Leefstijl poli plus. Behoefte, vanuit andere organisaties, aan informatie en aan op welke manier dan ook samen te werken met de Leefstijl poli plus. De behoefte aan een goede onderbouwing van wie en hoe het kind is. Een goede onderbouwing kan op zich al veel betekenen voor hoe en waar verder met het kind. De behoefte aan en van een bredere screening van het kind, waarbij niet alleen de nadruk ligt op het medische vlak, maar ook zeker op het gebied van de leefstijl en de leefwereld. Soms hoorden we daadwerkelijk de zucht van verlichting en van erkenning bij ouders.

Het is juist dit dat de Leefstijl poli plus kan bieden. Dit alles maakte dat de Veinedagen fijne dagen werden voor de Leefstijl poli plus. Dagen met een plus dus! Ons aanwezig zijn op de Veinedagen beurs maakt dat we vol geloof doorgaan met de ontwikkeling van de Leefstijl poli plus. Alle ervaringen, gesprekken, opmerkingen en aanvullingen nemen we mee in die ontwikkeling. Voor de Leefstijl poli plus is het zeker “Tot volgend jaar op de Veinedagen!”